Tennisles

Wil jij graag beter worden in tennis?

Schrijf je dan snel in voor de lessen van Paul Plantinga bij Ready Again! 

Momenteel vindt de tennisles plaats op de vrijdag. Ben je geïnteresseerd in het volgen van tennislessen? Neem dan gerust contact op met Paul Plantinga om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! 

Paul Plantinga
+31634988519
tennisschool Friesland

Paul Plantinga stelt zich graag aan jullie voor!

Ik ben woonachtig in Leeuwarden en spreek Nederlands, Fries, Engels en Duits. Tennissen doe ik vanaf mijn achtste en je zou kunnen zeggen dat ik ben opgegroeid met deze prachtige sport. Ik ben getrouwd en ik heb prachtige kinderen in verschillende leeftijden.

Na enkele turbulente jaren met een bedrijf in de Financiële sector (dat helaas de crisis niet heeft overleeft) leek het mij een geweldig idee om van "mijn hobby" mijn beroep te maken. Werken met mensen en ze enthousiast maken en ze plezier laten ervaren is iets dat ik het liefste doe.

Ik heb jaren geleden ook veel les gegeven en in 2013 heb ik de opleiding  tot Tennisleraar opnieuw gevolgd. Vanaf november 2014 ben ik gestart met Tennisschool/Academy Friesland. Ik geef momenteel met veel enthousiasme les bij diverse verenigingen waaronder in Terwispel, Tijnje, Langezwaag, Nijbeets, Haskerhorne, Ouwsterhaule & Sintjohannesga en Easterein.

Onze Visie                                                                                       

Ik ben van mening dat de eigen technische vaardigheden als uitgangspunt moeten worden genomen. Een zo hoog mogelijk rendement hieruit halen is ons voornaamste doel. Accentpunten welke tijdens onze lessen altijd terugkomen zijn "positie ten opzichte van de bal" en balans/ritme van de slagbeweging. Het spelplezier dient altijd op één te staan, ook al wordt er bij bijvoorbeeld talentvolle jeugd zeer fanatiek getraind en worden de grenzen van het fysiek en mentaal haalbare regelmatig opgezocht. Senioren met "ambitie" krijgen van mij ook speciale en spetterende aandacht. Bij de recreatieve spelers stellen wij het spelplezier en humor boven alles, maar altijd vermengd met veel dynamiek.

Uiteraard volgen wij de meest recente visie van de KNLTB.

Wij werken met een klein maar loyaal team en streven bovenal naar kwaliteit en plezier tijdens de lessen en rond de banen.

U kunt mij bereiken op +31634988519

Tot snel! 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41635007

Ready Again

Lemsterpad 3
8531 AB Lemmer

KVK-nummer

40003897